RİZE / MERKEZ - Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Gençler Futsal takımımız yarı final maçında Ticaret Meslek Lisesini penaltılarda 3-1 yenerek finale yükseldi. Finalde Spor Lisesi ile karşılaşacak olan takımızı tebrik eder final maçında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili rehber öğretmenimiz Ayşe BİBEROĞLU tarafından bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuzda ikinci dönem 5,6,7. ve 8. sınıflar sınıf veli toplantıları sırasıyla 12,13,14,15 Şubat 2024 yapıldı.

Şbt

Ardahan’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol Grup Müsabakalarında grup 1.si olarak Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandık. Bu büyük başarıda katkısı olan başta öğrencilerimiz, antrenörümüz ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyor. Türkiye yarıfinallerinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Terörle Mücadele için bigilendirme semineri yapıldı. Seminer sonrası öğrencilerimize kalem, not defteri ve ikramlarda bulunan Rize Emineyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem Sonu Hedef 2024 YKS ve LGS Danışma Kurulu toplantısını yaptık toplantıya katılan ve almış olduğumuz kararlara katkısı olan değerli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Ortaokul Yıldız Basketbol takımımız Rize Şampiyonu olarak Ardahan’da düzenlenecek olan Bölge Yarışmasına katılmak üzere bugün yola çıktı. Öğrencilerimize başarılar dileyen Okul Müdürümüz Mustafa KALENDER de öğrencilerimize iyi dilek ve temennilerde bulundular. Biz de okul basketbol takımımıza başarılar dileriz.

Şbt

Sakarya’da düzenlenen U20 Grekoromen Güreş Türkiye şampiyonasında okulumuz öğrencisi Mustafa YETİM 67 kg Türkiye ikincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Rize Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Etti.

Rize Valimiz Sayın İhsan Selim BAYDAŞ okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf TÜFEKÇi ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Eyüp FURTUNA ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Okulumuza gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürümüz Sayın Mustafa KALENDER, okul idarecileri ve öğrenciler ile karşılanan Valimiz daha sonra sınıfları ziyaret etti. Sınıfları ziyaret eden Valimiz öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileğinde bulunan Vali İhsan Selim BAYDAŞ son olarak okulumuzda görevli öğretmenlerle okulumuz öğretmenler odasında bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu karne törenimiz okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Törende konuşan Okul Müdürümüz Mustafa Kalender öğrencilerimizin ara tatili güzel bir şekilde değerlendirip ikinci döneme daha dinamik ve hazır bir şekilde onları okula beklediklerini söyledi. Ardından Rize il birincisi erkek basketbol takımımıza ve Rize il birincisi masa tenisi takımımıza madalyaları ve kupaları takdim edildi.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller.

Ock

Geleneksel olarak her dönem sonu gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinğimiz, okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirildi. Etkinliğimize katılılan değerli öğretmenlerimize ve kıymetli personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Yetenek Avı Yarışması Düzenlendi.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ortaokul bölümünde düzenlenen "Yetenek Avı"yarışmasında okul öğrencileri resim, enstrüman, top hareketi, ve judo, ilahi, türkü, küp, tiyatro, şiir alanında gösteriler sergileyerek yarışmada birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri okul müdürü ve öğretmenler tarafından verildi.

Yetenek Avı etkinliğimize katılan öğrencilerimize özgüvenlerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Yetenek Avı etkinliğimizin öncülüğünü yapan Rehber Öğretmenlerimiz Leyla Kandemir ve Gökhan Çelik'e teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. ve 8. Sınıfların hazırlamış olduğu teknoloji ve tasarım dersinin sergisi gerçekleştirildi.  Okul Müdürümüz Mustafa KALENDER öğrencilerin yapmış olduğu projeleri inceledi ve ders öğretmeni Sibel YILDIRIM ve öğrencilerden projeleriyle ilgili bilgiler edindi. Yapılan çalışmaları beğenen Okul Müdürümüz Mustafa KALENDER ders öğretmeni Sibel YILDIRIM ve öğrencilerini tebrik ettiler.  Sergimiz dönem sonuna kadar tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize açıktır.

Ock

20-23 Ocak tarihleri arasında öğrencilerimizin sınavlara hazırlanması amacıyla okul pansiyonumuzdan da yararlanarak kamp gerçekleştirdik.

Ock

Güneysu Kapalı Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler Masa Tenisi müsabakalarında öğrencilerimiz Rize il 1.si oldular. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren hocalarını tebrik eder, grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şampiyon Öğrencilerimiz:

Emir Ali Taşçıoğlu